Det har føltes som æ har bært på en hemmelighet...

Det siste året har en anna mann kledd mæ naken. Ofte. Nesten hver eneste dag.

Med ordan sine har han strippa sjela mi til det røska så i hjerterota at det begynte å rive i hjertet. Og æ har vært så sint. Så sint på mæ sjøl fordi æ ikke leve, men bare eksistere. 

Førr det gjør ondt. Når man HAR de tingan som virkelig betyr nokka, men ikke klare å LEVE livet fordi de tingan som ikke e vesentlig ikke e på plass. 

A4-livet som va alt man drømte om i utgangspunktet. Mannen som æ vil dele livet med, nydelige unga som vi elske over alt på jord, fantastisk familie og herlige venna. Og hver eneste dag får man en påminnelse om at livet e skjørt. Det kan være over i morra. Likavel har æ ikke klart å leve. 

Så når Sondre Justad spør hvis æ visste æ sku dø snart, hadde æ da vært fornøyd med måten æ leve på - da riv det i hjertet! 

Førr æ har ikke levd de siste åran. Dagan har gått over i kverandre.  Alt har vært på det jevne. Og det føles som æ har gått glipp av alt. 

Gått glipp av livet. 

For et halvt år sida va æ vitne til et øyeblikk som skar sæ innerst inn i hjerterota. Det va så ondt og vakkert på samme tid. Bestemor tok farvel med sin mann etter 72 års samliv.

Det va så fint fordi de hadde fått delt livet så lenge. Så ondt fordi de ikke lenger fikk være ilag. Skremmanes fordi æ ikke ane kor mange daga æ får med min kjære. 

Æ har et nytt oppdrag i livet. Leve det. 

 

#OPPDRAGLEVE 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

31, Narvik

Trine har feira sin tredje 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb og tidvis masterstudent. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits