First degree of separation

Bursdagen min ja. Har altså overlevd min tredje 29 års-dag og fikk beskjed om å dele skriveria fra dagen med den forventning om at det kunne bli morsomt å lese. Så da kan æ jo starte med å dele den delen av dagen som faktisk blei litt morsom for mæ. Riktignok på gubben si bekostning. Men ka forvente han egentlig når han drar på tur til England og lar mæ være igjen hjemme?

Vi levde i bobla ei god stund. I trua på at vi hadde klart oss gjennom den berømte sju-årskrisa. Vårres krise blei så offentlig at den blei både utlevert på bloggen og brukt i markedsføringskampanje av Toyota Nordvik... 

Les om sju-årskrisa vårres her:  

http://riverhill.blogg.no/1438944582_sjurskrisa.html

https://issuu.com/nordvik/docs/bilavisa_nov2015  (side 21!) 

Separasjonen kom skikkelig plumps på der vi satt i den fine bobla vårres. Før det plutselig oppstod et øyeblikk der vi så på hverandre og sa: vi selg han! Ja vi selg han! Legg han ut på finn! E du sikker? Jah! Kjør på! 

First degree of separation va et faktum etter sju år. Og vi satt skrekkslagen og nervøs tilbake i sofaen med store øya og beit negla og så på bilannonsen som åpenbarte sæ på finn.no. 

Dagan fløy avgårde og etter sju uke va vi enda ikke enig om korsn bil vi skulle kjøpe neste. Det sir nå om kor fornøyd vi har vært tenke æ. #ektekjærlighet

Gubben drar avgårde på fotballtur til England. Vel unt forresten. Æ sitt hjemme og har god tid til å komme i kontakt med følelsan mine.  

Vi må holde på verdian vårres sir hjertet mitt. Vi har jo vært kokfornøyd! 

Trine har bestemt sæ. Ny Landcruiser it is! 

Bestille prøvekjøring og kjenne hjertet hamre når æ ser bilen stå klar. Prøvekjøring unnagjort og godkjent. Til og med pappa gir uttrykk for sin entusiasme og bifall. (Nån daga seinere skjønne æ koffer. Han vil å bytte bil..) Konspirasjon i form av "kampanje NY LC" blir til rundt middagsbordet. 

Klokka bekke midnatt og Trine har bursdag. Gjort klart til andre trekk: Lykkelig og uvitende stakkars gubben våkne altså til voldsomme bifall på facebook for den fine bursdagsgaven "han" har gitt mæ. 

Ikke så kjempehappy når han seinere på dagen kommer hjem fra England med den bilen han egentlig hadde kjøpt mæ i bursdagsgave... 

  

 

To be continued... 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

31, Narvik

Trine har feira sin tredje 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb og tidvis masterstudent. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits