Øyeblikk i hjerterota

Nån øyeblikk røre dæ djupest inni hjerterota di og sørge for å sett sine spor. Hittil har æ rukke å kjenne flere av dem både på godt og vondt. 

Tenåran der de øyeblikkan oppleves så utrulig intens. Dagen æ gifta med mitt livs kjærlighet. Når ungan kom til verden.

Den korte kjøreturen til sykehuset som føltes så uendelig lang der æ kjørte så fort æ bare turte mens minstejenta strevde med pusten. Da ho endelig fikk maska over ansiktet og æ kunne slutte å holde pusten min. Det øyeblikket legen sa at de vurderte å sende ho videre til sykehuset i Tromsø på grunn av tilstanda hennes.  De lengste sekundan i mitt liv da æ trodde lillebror va død.

 

I går skjedde det et nytt øyeblikk. Uventa og brått snudde dagen fullstendig.

 

Det gjør nokka med dæ når du ser bestemora di kysse mannen sin farvel. Etter 70 års ekteskap. 

Sorgen e enorm. Djup. Hjerteskjæranes. Det gjør så utrulig ondt å se og føle. 

Men midt oppi sorgen til oss alle føle æ ei ærbødighet. Over alle de åran de fikk i lag. Livet og familien de skapte. Som æ e så heldig å være en del av.

Hvil i fred bestefar.

 

 

 

 

Æ e så heldig at æ har funne kjærligheten.  Alt æ kan gjøre e å ta vare på den og håpe på å være like heldig som bestemor.

Leve kjærligheten!

 

 

3 kommentarer

Iselin Renée

29.12.2015 kl.09:08

<3

Mamma

29.12.2015 kl.15:49

<3<3 Klem fra Mamma <3<3

Camilla Sandvoll

30.12.2015 kl.21:52

Beklagar sorgen Trine <3

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

30, Narvik

Trine har feira sin andre 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits