Sju-årskrisa...

Glansen forsvinn etter nån år. Det skjønne vi alle. Sju-årskrise har vi også hørt (masse) om. Men vi va jo så dedikert. Forelska med et genuint langsiktig perspektiv fra første stund. Det va aldri nå tvil. Det skulle være oss! Førr alltid! Bli en familie!

Så kommer vi til sjette året. Glansen har fada bort. Sakte, men sikkert. Gløden e ikke der lenger. Gjensynsgleden glimre med sitt fravær. Føle liksom ikke nokka lenger. Løfte blikket og begynne å kike sæ rundt. Blitt så kjedelig! Akkurat den samme som alle andre. Når skjedde det liksom?

Men man prøve å ta vare på de gode stundan. Som alle de gode ferieminnan. Men usikkerheten lurke i bakgrunnen. Og den manglanes entusiasmen smitte. Begge begynne å kike sæ rundt. Argumentere i det stille for sæ sjøl. Fordela og ulempa. Det friste med nokka nytt. Vi e ganske lei. Klar for nå nytt. Det har tross alt gått seks år. Mye har skjedd på den tida.

Tar hverandre på fersken mens vi surfe på nettet og ser etter nye, mer spennanes muligheta. Mange fristelsa på nettet. Dessverre. Det her e alvor. Må ta oss en prat.

Det blir mye prat. Og mange diskusjona.

«Vil du virkelig det her? Du vet ka du har, men du vet aldri ka du får. Husk det!»

«Blir du å få samme følelsen for en ny? Det blir aldri det samme, det kan æ love dæ!»

«Og ka skjer når du ser den sammen med nån andre? Har du tenkt på det? Korsn blir du å reagere da?»

Sånn går hele sommern.

 

Før vi tar til vettet. Vi har jo hatt det så fint ilag. Nokka anna kan aldri bli det samme. Vi e blitt avhengig. Så vi trosse statistikken.

Det e viktig å ta vare på det man har. Så vi kjøpe en poleringsmaskin heller.

 

 

WNSY - We'll never sell you (L)

 

  

 Aldri undervurder TLC

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

30, Narvik

Trine har feira sin andre 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et tidvis fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits