Ferie. Plis!

Lillemor fulgte faktisk opp gårdagens observasjon. Den om at mora faktisk har puppa allikavel, de va jo bare gjemt på magen. Idet æ kler på mæ en ordentlig bh i dag klok etter gårdagens skade uttale ho "Se mamma! Nu e puppan der oppe!" 

Så det meste kan fikses med ordentlig undertøy. Må bare beholde det på til en hver tid så slipp æ sånner destruktive hendelsa som igår. 

Influensaen har altså invadert huset og æ har feber på nokka som e sjette eller sjuende dagen. Det lille æ har klart å innta av fast føde denna uka tilsvare like mye som en hamster kan gjemme i kinnet sitt. Hadde æ bare klart å gå opp trappa uten å svaie hadde æ følt mæ fantastisk slank og flott. 

Og det e ganske heftig å være sprekksjuk med en toåring og en fireåring i hus. Og det e enda verre med en fireåring som e blitt frisk! Førr det e ikke nokka vanlig fireåring vi har i hus. Vi har altså fostra en fireåring som har fått det beste og det verste fra oss begge. Med det resultat en hyperaktiv unge med munndiare. Som kan være ganske forut for sin alder. Og med ei mor og en far nede for telling har fireåringen bare kuppa hele makta i huset. 

Leggetid. 

"Dokker! Vi har et problem!" Å mora tasse lydig inn på rommet til jentan. Fireåringen står med seriøs mine og hendern på hoftan attme senga.  "Vi har et problem! Sengebunnen e knekt akkurat DÆR førr æ har hoppa i senga før. Men det går bra!" Hele beskjeden avlevert med en mine som ville være en bygningsingeniør verdig. De ville bare laga en risikoanalyse før de klarerte konstruksjonen for videre bruk. Vårres snuppa nøye sæ med å sette på plass de gigantiske tøflan av nån oransje fly, klar til bruk til neste morra. 

Nytt problem. Storesøster har leda an en tissemarsj inn på badet. Nokka som vanligvis ikke bruke å være nå problem. "Ho lillesøster vil tisse med buksa PÅ!" 

Jeez. Det va nu en gang ho ikke ordna opp sj..... DUNK! 

Se førr dæ en tyrefekter i rosa nattkjole med langt flagranes blondt hår som kommer flyganes bakfra og tar ei sklidetakling og røske pysjbuksa av lillesøstra si. 

Æ ORDNA DET!

 

Æ treng en ferie. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits