Toppløs amasonekriger

Står foran speilet og beundre det faktum at fem daga uten inntak av fast føde har redusert "gravide-kulen" som oppstod etter fødslan som ei permanent bivirkning etter inntak av så lite som ei halv brødskive. 

Kler av mæ sports-bhen og kem skulle trudd at det sku bli så fatalt at det ødela den selvfølelsen det tok fem daga med sultestreik å oppnå. Ufrivillig streik riktignok. Men likevel. 

Kler av mæ sportsbh-en og så kommer det fra toåringen på sidelinja "åh MAMMA du HAR jo PUPPA! på MAGEN!" 

Akkurat der og da kjenne æ at æ dør litt inni mæ. 

 

Seinere på dagen videreformidle æ seansen til gubben. Flire så han riste. 

Og æ kjenne at æ dør litt til inni mæ. Før æ blunke bort tåran med et innvendig boblanes sinne. "Ka fan e det DU flire førr? Det e førr fan ikke DU som har BÆRT på de der skapningan i over ni måneda, pressa dem ut av et hull som ALLE skjønne e alt før alt førr ALT førr lite og fått hængeBALLA av å være melkeku? "

Samtalen spille videre inni hodet mitt "Og æ vet at du ikke KAN gjøre det førrdi du e mann! Men ka fan har dokker fått brøstvorte førr da egentlig? Ka e greia med det liksom? KAN DU FØRRTÆLLE MÆ DET?" 

Mens raseriet fråde inni mæ og samtalen i hodet mitt e over oppdage æ at gubben e ferdig med å flire og les videre på nettavisen sin. 

Og i tråd med at det skal komme nå positivt av nokka negativt kjenne æ at i provokasjonen har grunderspiren i mæ våkna. Siden toppløs amasonekriger tydeligvis ikke e min greie har æ trua på burka-ninjadrakt. Det må bli en bra nisje å starte med! 

HIH-HAH-Æ-E-EN-NIN-JAH! I heldekkende burka. Skjuler garantert nedsynke byster. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits