Fast forward - throwback 2014

Æ va så gla første nyttårsdag!  ENDELI! Endeli va 2015 her! Endelig tenkte æ, også heiv vi ut jula. Eller opp på loftet rettere sagt. 

Forøvrig va æ alerede langt inne i 2015 i løpet av romjula. Ingenting som en tjuvstart på varetellingskontrollan i romjula førr å fyre revisoren i gang. Full speed ahead! Nytt år og nye årsregnskap og ligningspapira som må lages og revideres! Må få mæ et liv. Æ vet. 

2014 ja. So last year liksom. Med unntak av et par høydepunkta deriblant at jentedrømmen gikk i oppfyllelse vil æ bare la resten forbli i glemmeboka. Men. Nån lyspunkta va det jo. Mens nån venninne blei på tjukken og andre fikk baby solgte familien Futt og lite fart unna barnevogner, kasta smokkan og kjøpte sin siste bleiepakke :O  #halleluja #sweet  

Tuppen og lillemor e nu henholdsvis snart fem og to og et halvt og nærme sæ fjorten begge to. Det e enormt mye vilje i huset. Og æ tør påstå at snuppen har et usedvanlig godt utvikla snakketøy. Kjeften går i ett. Konstant. Selv mor kommer ikke til orde. Far har tilpassa sæ situasjonen og har nu taletid mellom 19.30-03.30. Utenom de tidspunktan e han altså tilsynelatende døvstum. Survival of the fittest eller nå sånt hete det ikke? 

Men det va 2015. 

2015 sku bli så bra! DET sku bli mitt år! Året for racerfart på jobb og vitnemålet fra masterutdannelsen på veggen. Fart på jogginga igjen og få tid til å faktisk tilbringe tid med vennan vårres. Endelig sku vi få ett år som ikke endte i kaos. For all del, halvveis i januar fremstår det enda å se. Men starten har ikke vært lovanes. 

I en kombinasjon av lykkerusen over at 2015 va rett rundt hjørnet og sjokktilstand over å ha overlevd 13 måneda som konsulent i kraftbransjen på halv dag samtidig som æ jobba halv dag som revisor og et semester på masterutdannelsen mens gubben gikk på elgjakt datt æ ned i sofaen og tilbragte hele romjula der med ei godteskål som på magisk vis aldri blei tom. 

Det medførte en dårlig start på 2015 gitt. Hadde det vært lyssignal i speilet på badet hadde det lyst rødt. Hverdagen kom og bukseknappen ville ikke igjen. Shit happens. Når man leve på sjokolade. Og ikke røre på sæ. 

"Duuue... Kjære...." 

"Ja..." 

"Du vet det der undertøyet æ fikk hos dæ i julegave..."

"Ja...." (usikker tone)

"Atte... det va en inntier! Det e helt sant! Men... Det e bare at æ spist så mye snop i jula at æ passe det ikke akkurat nu. Så... Men forhåpentligvis passe æ det igjen i februar! (tenkepause) Eller kanskje vi ska si mars! (realitetsjekk) (skamfølelse) #stillhet ....... " 

 

 En ting e sikkert. 2015 e i full gang og æ vet at året blir å gå i fast forward modus. Midtveis i januar føles det som om jula va førr mange måneda sida. Og bikinisesongen nærme seg med yeti-steg og æ kjenne allerede nu at den utgår i år å. Som det har gjort hvert år siden æ va 16. Gründeren i mæ har trua på kompresjons-burka. 

 

2 kommentarer

ho på tjukka

16.01.2015 kl.20:17

Haha trine. Når bikinisesongen starte ska du bare kom å ligg å rulle på baksia hos mæ - du garantert å forlate med en følelse av å være superskinny&snaisen. Alt uten å løfte en finger!

Dessuten har æ ikke så trua på at 2015 bli så stili -trur d e 2016 som e året der oppturan kommer rullanes på fjøl.

PS. E ikke kravstor på ka som e opptur.alt positivt mottas med stor takk.

Æ starte opptrening i slutten av juli. Du e hjertelig velkommen til å være i like elendig (antagelig laangt bedre) form som mæ. Permisjon innvilges.

😘

16.01.2015 kl.20:25

Baksida it is! Og som en bonus e eksamenssesongen over da og det skal nytes til det fulle. Det inkludere å stjele kos med nybabyen og sårt etterlengta venninnetid.

PS æ har å trua på 2016, men æ prøve å være optimistisk førr 2015 sin del...

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits