Puppa og fardagsgava

Første gang ever at det blei en trivelig seanse å handle farsdagsgave. Sånn etter at man blei foreldra sjøl altså. Til tross for "puppeepisoden"

Forrige års katastrofe blei behørig referert i http://riverhill.blogg.no/1384114496_happy_farsdag.html

I år va det bare lillesnupp som gidda bli med. Like greit. Ho e ikke så full av fanteri tenkte æ. Unnskyld, proaktiv!

Joa. Det gikk fint. Innom NØYAKTIG samme butikkan som i fjor. At æ turte...

Men det gikk fint. Men det slo mæ når æ stod med kassa og fadesen blei et faktum. At koffer MÅTTE æ korrigere den vennlige ekspeditøren når han sa "åh, en Marius-genser på den lille gutten!" Koffer måtte æ si at det va ei jenta han snakka til? Og koffer måtte æ snakke til lillemor mens vi va i butikken, og tiltale ho med navn?

Nu har æ ingen mulighet til å benekte det hele. Førr æ har ingen gutta, men æ har en jentunge som lyde navnet Hedda.

En jentunge som på svar til "nu har vi kjøpt gave til pappa og bestefar" når vi står og se på at ekspeditøren pakke inn farsdagsgavan,  svare med et "NEI- DÆM HAR IKKE PUPPA!" Og røske opp fra posen min en leopard-mønstra BH og peive rundt med den i hele butikken mens ho fortsette "DET E IKKE PAPPA SIN PUPP!"

 

 

 

Redaksjonens kommentar;

 

1. Nei. Æ amme ikke jentungen på to år. Det e lenge sida det ikke va pappan sine puppa. Those days are over. Og vi va like gla begge to.

2. Verken faren eller bestefaren har manboobs.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits