Jomfruelige avsløringe

Det e mye dokker ikke vet om mæ. Og nokka av det æ e mest stolt over e mine jomfruelige tendensa. Litt for seint å rope jomfrufødsel etter to unga og to fødsla som gikk så enkelt at jordmora ringte et par daga etterpå og istedet for å spørre korsn det gikk heller spurte om æ ikke kunne bare gjøre det der på nytt? Med en gang! Det gikk jo så greit! 

Førr å bare vifte med rød-kluten med en gang kan æ si at nokka av det som har skjedd her i mellomtida e at både sprinkelseng, bilstola og siste barnevogna e kasta ut av huset. For en passanes (eventuelt veldig billig!) sum såklart. Minn mæ på om at æ aldri må bli selger... 

Og for å by på mæ sjøl kan æ fortelle at min største jomfruelige stolthet e at æ e nikotinjomfru! Seriøst! Aldri prøvd nå som helst nikotinske nytelsesmidla whatsoever. 

Men nu har æ bidratt med å bryte nye andre mer helsevennlige barriera i form av å ha "løpt" jomfrumila! 

Ja. Æ e så herslig at dørstokkmila har ikke tatt mæ enda. I stedet plage æ mine facebookvenna og såkalte følgera på instragram (ja, førr æ har førrvilla mæ dit åsså) med skrytesnaps i form av shoefie minst anna hver dag. Med de der fargerike joggeskoan mine som æ førrgude over alt på jord. Dødsfornærma når en konsulentkollega ikke så forskjell på dem! 

Og æ har sprunge ei mil i mine fargerike joggesko! 

Ellers flakse dagan avgårde som vanlig. Slitne unga. Slitne foreldra. Lillemor kjefta oss huden full her om dagen når vi kjørte hjem fra barnehagen. "SLUTT! Vær stille! Æ ska SOVE!" Det e sånn cirka en kilometer (?) å kjøre hjem fra barnehagen.... Og koffer kjefta ho på oss? Det e jo storesøstra som vekk ho alt alt ALT førr tidlig hver morra. Førr ikke å snakke om resten av familien. Kvart over FEM e IKKE morra! 

Tips tas i mot med takk! Skylde bloggtørken på søvnmangel. 

Men av og til. Av og til må du få nån til å hate dæ førr å kjenne at du leve. Og når hatet e over e forhåpentligvis den andre personen også i live. 

Vi snakke jogging. Ei venninna har altså FRIVILLIG avtalt en joggedate med mæ. 

Får melding utpå kveldinga. "Nu e møtet ferdig. Men...... Æ har ikke så løst å jogge allikavel. Ka du trur ?" 

"Æ sitt i joggetightsen" 

Stillhet. 

"Hate du mæ nu?" 

"Ja. Kommer om fem minutt" 

 

 

Og storyen gikk som følger; 

Det var en gang en revisor og en sur lege som møttes og dro på joggetur. Og plutselig hadde de sprunge ei halv mil. Og legen hata ikke revisoren lenger. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits