Mageplask på fråtsevogna

Æ har dotte av nøktern-vogna. Mageplask. Eller, det va litt mer sånn at æ tok springfart og kasta mæ etter fråtsetoget. Der æ landa med et mageplask. Seriøst. Vi snakke mageplask. Æ sitt og momse smørbukk. Karamell for pokker! Det e bare snopavhengige som gomle god gammeldags karamell en mandags kveld.

Dokker skjønne det, at bare utsiktan til tre daga aleina med pudding en og to gjør at mor hiv selvdisiplinen over bord. Og lar snop-og brusfrie mandag til torsdag ta sæ en sjokolade. Eller femten.

Så æ bråbremsa utfor butikken i dag, så godt det lar sæ gjøre med en to tonn tung tanks med automatgir og trippa inn på mine faktisk svært så moderate hæla og hamstra. Smørbukk og sjokolade. Her snakke vi desperat.

Normalt skal ikke tre daga med propell en og to være nokka big deal. Det fins jo faktisk aleneforeldre å her i verden, æ e klar over det (#beundre dem). Men her va den opprinnelig godt tima jobbreisa til gubben plutselig fullstendig i konflikt med kalendern til revisorTrine, KonsulentTrine og StudineTrine. Vi snakke hælvetesuka som sendt fra satans oldemor. Knyt sæ i magen bare æ tenke på det.

Og normalt, normalt ville æ venta til gubben kom hjem med å syte offentlig. Førr vi har en sånn grei deal. De (få!) gangan han e på farten så tar ikke han kontakt førr seint på kveld, og da ETTER han har sjekka bloggen og følt på stemninga. Lun humor betyr "go" for telefonsamtale, sarkastisk tekst som drøppe med sinne betyr kun go-natta-tekstmelding åsså snakkes vi ikke før han e hjemme igjen.

Men nu, så e blodsukkeret mitt helt ute på "deep end" og kveldsutsiktan e god ka jobb angår. Og gubben e utpå ei eller anna øy en eller anna plass med minimalt med dekning. Type bare dekning i ett av vinduan i den der hytta. Så det e safe å syte offentlig førr i kveld.

Det vanskeligste når man e aleina med spinnvill en og to e å få besøke toalettet. Type oppgave som løses med å låse ytterdøra og la badedøra stå på vidt gap. Med en oppbruktt mamma-brøleape stemme som eneste virkemiddel til å skille ninja en og to. Æ lure på kor lang tid det blir å ta førr de her naboan flytte....

Men karatekid en og to e jo proaktive sjela som alltid. Finn alltid på nå å gjøre. Så når det plutselig blei veldig stille etterfulgt av lyda som minne mæ om et tog som kommer rullanes og på spørsmål om ka som skjer og storesnupp svare "æ fant bare sånn som smell!" - da får man det travelt med sitt ærende.

 

 Bobleplast. Judomester en og to. Palle- på hjul! = Latterkrampe

 

Mor kan være proaktiv ho å. Mekka "hjemmekino" siden ho mente at ho førrtjente det. "Æ SKALL vælle film! Førr det e min tur!"

Shrek den tredje falt ikke i smak. Etter sju minutt med surkeape en og to overga æ makta. Vi snakke Care Bears. Nokka æ elska når æ va lita. Så da va det greit. Og mor kunne usett slå opp i ei bok. Vinn vinn.

 #hjemmekino #popcorn&cola

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits