Mushora og dødstrusla

Jada det jogges fortsatt. På fire daga hadde æ plutselig jogga to mil. Æ sir jo det her tar helt av. 

Ikke nok med det. Pappa les bloggen! Førr to tima etter bloggposten der æ hadde dissa han svært så offentlig for mangel på entusiasme i form av utropstegn i tekstmeldinga kom det. Ser du? Så mange utropstegn at æ klare ikke engang å telle dem :D Og æ kalle mæ revisor... 

 

Det va altså førr ei knappe uka sida når æ jogga hjem fra jobb førr første gang. Dagen etterpå tok galskapen over. Heiv på mæ joggeskoan i retning by1 og kiosken med de beste smågodtan. Det her måtte såklart også skrytes av. Instagram og pappa blei offer denne gangen. Trur jammen kollegaen min og nån venninne fikk en snap de å. Kom ikke her og si at du ikke kan lære en gammel hund å sitte! Se her! Skryt, utropstegn, tommelen opp OG smilefjes. Han pappa tar jo å helt av! 

 

Men den her jogginga, den e ikke bare positiv for helsa. Det står bra til med beina altså, men æ ska være gla for at æ kan stå på beina av helt andre grunna enn overbelastning forårsaka av sjokkarta plutselig bevegelsestrang. 

 

Her jogge æ (i gang-fart) hjem og ane fred og ingen fare når æ ser en kjent bil kjøre førrbi. Jess tenke æ. Endelig blir æ observert! Av en bloggleser attpåtil! ENDELIG! 

Lite ante æ at slaskeræva mi som så sykt mye strammere ut i en alt-førr-trang kompresjonstights kan provosere så mye. Dokker ane ikke ka æ får slengt etter mæ på gata! 

"Du så herslig sprek ut der du jogga! Æ hadde bare løst å smell til dæ med bildøra!" 

G.U.L.P 

 

Ellers har æ nu klart å holde mæ i live og uka gått i ett hattfåkk. Ane ikke kor dagen blir av. Eller, æ vet jo det. Morrakaos, jobb, middag, husarbeid, pensumlesing, husarbeid,  kveldsjobbing, jogging, mer husarbeid, dusje svært så motvillige unga, kveldsstell&lesestund og mer kveldsjobbing. Og sånn- FLYG nu dagan. 

Men vi klare holde oss flytanes på et vis. Lillemor på knappe to år bidrar med underholdning så det hold. Ho e svært så pratedyktig (skryte skryte), men det e ikke alt som sitt med første uttale.

Svigerfar kunne fortelle at ho ikke fikk til å si mushumla. Men han klarte ikke helt å huske ka det va ho kalte det... 

Dettan her måtte vi finne ut av så vi spurte kilden sjøl, og fikk svar! "Kan du si mushumla?" "MUSHORA!" 

Fantastisk! 

Ingen kommentarer

Maria

21.08.2014 kl.21:52

Ha ha ha ha!! ;-) Fantastisk!!

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits