Skivebom og viljestyrke

Æ har vel tidligere nevnt min fullstendige mangel på retningssans og legg aldri skjul på det at æ prise mæ lykkelig over å ha gifta med mæ en kar som har sykt bra retningssans. Nokka har æ nu gjort rett her i livet. Men her e altså en illustrasjon for de som e mindre lokalkjent.

Her ser dokker koffer æ blei til månedens vits på kontoret. Æ har altså i snart tre og et halvt år trudd at æ har sett til Virak. Mens æ i virkeligheten har stirra på Veggen. Ja, vi snakke bærtur. Skivebom. Blondere enn blondest.

 

 

Ser dokker skivebommen?

 

I dag har æ avslutta ei hektisk uke med å bli steike tokig. Spenna hakke gær'n. Fikk en kjempeide! Jogge fra jobb til barnehagen. Gubben møte forslaget med dempa entusiasme. Eller fullstendig mangel om du vil.

Men viljestyrken kommer sæ. Æ heiv sekken på ryggen og 5,91 km blei det. Underveis så æ mange kjente bila og blei bare mer og mer irritert på støyskjerman. Sykt irriteranes. Her jogge æ altså fra jobb også e det INGEN som ser mæ. Øyna muligheten når æ kom til åpent landskap med Rema, men det va ingen kjenninga som va på parkeringsplassen akkurat da. Skuffa.

Nesten fremme med barnehagen holde æ på å krepere og forestille mæ nån bilda som blir bra illustrasjon til bloggen. Æ som et slakt på bakken med en haug med unga oppå mæ. Beklageligvis va æ fremdeles høyst levanes når æ kom frem og langt fra å krepere selv om pulsen va høy.

Og nu sku æ ønske at æ va så herslig sprek at æ heiv begge ungan på ryggen og sprang hjem opp alle  bakkan. Men æ vil ikke provosere. Så æ satt mæ ned på trappa og venta på at gubben sku hente hele jentegjengen sin.

Joggesjura e sykt fornøyd og stolt. Gubben anerkjenne så vidt bragden. Joggesjura treng mer bekreftelse. Det blir snap og meldinge til kollega, venninne og pappa.

Pappa opprettholde ryktet som en heller lite entusiastisk fyr og ivaretar mannfolkans stereotype. "Kor flink du e." PUNKTUM? Kunne førr fan fått ETT utropstegn i det minste! E det muli!!!!!!!!!!!!!!
Aldri jogga så langt og alt æ får e et PUNKTUM !   Mannfolk!  Her lytte æ ivrig til alt som kommer ut av kjeften på pappaen min som klare alt i hele verden og sitt på en pidestall og æ har ikke et snev av bitterhet for at æ ikke fikk verken ponni eller en mini (nej, det ekke helt sant. æ gråt fortsatt hver gang æ ser en mini) åsså får æ ikke et utropstegn engang!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS Takk til Margrethe for to rosanes setninge, FEM utropstegn og tommelen opp! I love you!

 

  

Én kommentar

17.08.2014 kl.20:58

Du har vart flink Trine, väldigt flink :)

Catrine

17.08.2014 kl.22:00

Og enda så klare du å tegne feil på kartet ;) hahaha, elske skriblerian dine!

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits