Trussel mot manndommen

De siste to uken har det tatt helt av her. Ting som har stått på den mentale to-do-lista mi i over seks år har blitt utført! Men nu e hverdagen her og formen e synkanes. Dessverre. Men æ har da fjerna julekortan fra kjøleskapet, og det e jo nokka! OG - de va BARE fjorårets! Ha hah!

Joggeprosjektet e still going strong. Æ har skulka en dag, men da blei det seks km på rollerblades og en kjapp gåtur med hundan i stedet. Nu e æ ikke ute etter å irritere dokker, men det her e faktisk mer et viljestyrkeprosjekt enn nokka anna. Etter år der ting bare har tumla sæ opp i hjernen og Mount Everest på skuldra i form av dårlig samvittighet handle det nu om å bare få ting gjort! Så det handle ikke så mye om selve jogginga, men DØRSTOKKEN!

Det burde jo vært en bonus førr gubben at kjærringa kommer hjem drøppanes våt etter en søkkvåt joggetur i regnet. Æ gikk for treningsgudinne, men kom hjem som ei drukna katt. Bomma storveis der. Heldigvis gikk gubben glipp av synet.

 

Alle har vel på ett eller anna tidspunkt i livet hatt den livsfarlige dusjen på badet sitt. Som knalle dæ i bakhodet når du minst vente det. Eller den som bare sig og sig og sig nedover stanga til strålen e på høyde med rumpa di.

Vårres dusj har da segge sakte nedover stanga si lenge lenge. Samtidig har vannforbruket vårres vært dobbelt så stort fordi det lak i .. ledninga? røret? SLANGEN! Det va det æ sku frem til. Og såklart, første dag etter ferien da ungan skal skrubbes fra topp til tå så man ikke skjæmmes over å levere dem - da bestemme dusjhodet og slangen sæ førr at de har fått nok av hverandre. Hele greia for til hælvete og æ endte med å dusje to svært motvillige snuppe mens æ holdt sammen slangen og dusjhodet. Det gikk på et vis. Med rein vilje.

Proaktiv modus og den ferieuka der ungan e i barnehagen og mor og far ska få svingt sæ i heimen. Med husarbeid altså. Så  delegere sporenstreks; DU får ansvar førr å fikse dusjen! Yess sir gubben. Og glemme hele greia. Førr nån tima hvert fall.

Nån tima seinere etter heftig ryddeseanse uttale æ at det hadde nu vært fint med en dusj! Dusj da sir gubben! Nei det kan æ ikke! Koffer i - nei det kan du ikke! Æ drar med en gang!

Gubben kommer hjem med storfangst. SVÆRT dusjhode og lys og greier. Vise ivrig frem. Sånn, nu kan du dusje! Åh, han e så fornøyd med sæ sjøl! Nærmest lyse utav han!

Og han har all grunn til å være stolt! Dusjen va kongebra! Helt fantastisk. Og det syns æ allerede FØR æ har oppdaga hemmeligheten. Dusjhodet va nemlig bare helt perfekt! Du vet når strålan bare går alle veia og gjør ondt eller e så pinglat at du aldri får balsamen ut av håret? Her snakke vi perfeksjon!

Og æ ane ikke ka som skjedde, men det va nu en dings på dusjhodet og æ måtte bare skru på den. Okei, når æ så den fikk æ litt forhåpninge, æ innrømme det.

OH YEAH BABY, det va en massasjedusj!!!! Koffer sa ikke gubben det når han hadde si stolte og svært så nøye introduksjonsvisning? Hm. Mistenksom.

Det føltes som æ va på spa. Massasjedusj OG æ hadde badet førr mæ sjøl. Kan du ønske mer?

Endelig ute av dusjen sprinte æ ut til gubben "åh det va jo massasjedusj!" "Ja..." "Vesste du det?" "Ja, såklart vesste æ det!" "Jammen koffer sir du ikke nokka da!" "Neeeei....."

 

Føle mannfolk virkelig sæ så trua om dagen? E det fordi vi e begynt å dra til Danmark og lage babyan vårres der? Eller fordi det e begynt  å lages rosa verktøysett og har bynt å henge opp skiltan vårres sjøl? Æ bare lure.

 Massasjeherligheten va heller ikke sponsa. Æ skjønne ikke ka æ gjør galt....

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits