Mannemann

I går va en bra dag. Gubben fikk pleid sin maskulinitet og æ fikk bekrefta at den der jogginga e egentlig bare bortkasta.

Æ har ikke lagt skjul på at gubben e kokken i huset. Det e han som har den sofistikerte ganen av oss to. Og den eneste av oss som evne å lage middag uten å svi maten.

Gubben score maskulinitetspoeng i fleng med å grille selvskutt kjøtt på grillen. Entrecote - type elg. N.Y.D.E.L.I.G.

Men selvfølgelig, Selvfølgelig måtte han påpeike det under middagen. Bare MÅ førrtelle størstesnupp at pappa har skaffa maten som står på bordet. Med å skyte den! Heldigvis gikk det bra. Fireåringen tok det med fatning, etter at faren hadde forsikra om at de ikke skøyt de minste dyran.

Så gubben hadde en god dag der han fikk pleid sitt maskuline ego.

 

Mens æ fikk tidenes opptur når æ kom på besøk til venninna mi. Mi smellvakre BLONDE venninne med bein herfra og til evigheten. Som stod og vaska bilen - i bikini!

Og gubben hennes va ikke noensteds å se! Tenk det - det nytte ikke kor lekker man e - gubben gidd allikavel ikke å stå og beundre skaperverket!

E det muli???

Så, æ fikk jo den oppturen. Nytte ikke uansett kor fit og fager man e, gubben finn alltids bedre ting å gjøre.

Ikke nok med det, det viste sæ at gubben hennes stod på kjøkkenet og laga middag !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits