Sinnasnekker Truselaus

 

 Det tar HELT AV i heimen. Det ordnes både det ene og det andre. Ja. Sku tru vi sku selge huset og fløtte snart. Førr det e jo da ting falle på plass. Og æ e føle at vi snart har bodd oss inn. Tok bare seks år. Og jo, gubben mene vi skal selge huset til neste år.

Æ har ønska mæ dørskilt helt siden før vi flytta inn her. En forlovelse, et giftemål og to puddinga seinere har vi fortsatt ikke blitt enig om etternavn. Men vi har i det minste blitt enig om etternavn til puddingan. Og det e jo flott! At ungan ikke e navnelaus. Men i går eller overigår tok æ altså saken i egne hender. Sku gjerne sagt i egen mus, men æ har ikke mus på datamaskina mi. Og æ klarte heldigvis å bestille dørskilt uten å bruke musa mi. Som æ ikke har.

I dag plompa skiltet ned i postkassa. Æ dreg gubben med mæ ut på trappa, "se her!"

 "Ja, det blir greit det der. Men du får montere det sjøl! Det der e DITT prosjekt!"

Æ knip kjeften igjen.

Gubben fortsette "Så kan du jo fløtte knaggan ett hakk lenger ned, sånn at det blir sånn som du egentlig ville ha det..... Ka, blei du sur nu? "

"Sur? Æ syns du e en drittsekk!"

"Hæh? Drittsekk?  Bare førr at du må skru opp et lite skilt sjøl? Det e jo DU som har bestilt det!"

"JA, æ syns du e en drittsekk nu. Æ kan gjøre det sjøl, mens æ syns godt at du kan gjøre det siden æ gjør ALT mulig anna.  Æ gir mæ hælvete i kor mange sesonga med Sinnasnekkern vi har sett og at han OttoFjotto sir at kjærringa å må lære sæ å snekre og bidra!  Æ driv jo den her jævla AS Familien! E ikke det nok? Nån ting syns æ ærlig talt du kan ta ansvar førr!  "

Gubben gape. Og lukke klokt munnen igjen uten å si et ord.

"Men æ mente ikke vi sku montere det nu altså! Nu ska vi slappe av på sofaen!" Æ klare å redde stemninga såpass at vi nikke unisont og marsjere opp i stua. I utakt.

 

Litt seinere. Æ finn ut at det e på tide å ta saken i egne hender igjen. Proaktiv sjel i dag!

Full av pågangsmot vandre æ på vaskerommet. Må "dessverre" passere gubben på veien, da vi må gå gjennom datarommet førr å komme inn på vaskerommet. Ingen respons. Han sitt bare og gaule "Take that suckers! Mother fuckers!" til de mest sannsynlig fremmedspråklige motstanderan i playstationverdenen.  Pågangsmotet forsvinn fort og æ angre umiddelbart på at æ kommanderte han til å rydde verktøyhylla her om dagen. Førr alt æ treng ligg rett frem i hylla. Shit shit pomfritt. Æ må faktisk gjennomføre det her.

Så æ satt i gang. Ikke nokka banning, men æ e kanskje litt krass mot de stakkars hundan som kommer på trappa og sjekke trøkket. Men æ fikk det fanmæ til! Og æ klarte til og med å SMILE når gubben kom med nye bits til skrumaskina som skulle passe bedre enn de æ hadde funnet. Tenk det! 

 

Nu e det kanskje på tide å nevne at vi like før "episoden" hadde vært på en spennanes date i dag. Type besøk på husfabrikken! Gu kor æ gler mæ til gubben skal snekre og æ ska myse i tiiiiiiimesvis for å hente inspirasjon og gjøre farge-og designvalg. Trur faktisk æ blir å legge inn mer arbeidstima enn det gubben blir å gjøre! Så det så! Æ ska skrive timeliste! Førr det kan æ i det minste!

 

 

 

Åja, det blei steike nye gardina i dag å. Når vi va på roadtrip kom æ over ei sysjappe med et fenganes ordspill i vinduet;" i tråd med tiden!" Måtte jo bare gå inn der. Så nu har jentan steike nye, SVINDYRE og jævli skeive og skakke gardina...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits