Flash! News! Trusefrue is back!

Å gu korr æ har savna bloggen min! Det e nemlig ikke bare de fire trofaste leseran som har måtte lide under pc-angsten min (/feriemodus). Vanligvis e æ sjøl innom førr min daglige kvote med prima underholdning. Av mæ sjøl.Den e min egen dasslektyre! Oh yes. Æ e forresten  prima dassunderholdning (*tidligere bekreftet per telefon av en ekstern kilde)

Det e ingen andre blogga i hele verden som æ finn så underholdanes som min egen. Men det e kanskje ikke så rart. Førr når æ beskrive førr dokker situasjonen med toåringen som flyg på rømmen i bare bleien og ørten nummer førr store støvla mens æ står med hendern full av bolledeig - så får æ et svært så virkelig bilde i hodet. Type flash back.

Og flash News!  ÆI'm  back! Trusefrue is in tha house! Woop woop! Apropos det. Vi har jo vært på ferie og greier, type med campingvogn førr FØRSTE ganga. Men æ kommer tilbake til det. Etter at æ har forsikra mæ om at reisefølget vårt familien Karoli befinne sæ på et sted i Noreg der ingen skulle tru at nokon kunne surfe på 0G-nett som klare å laste ned bloggposta. Og over lengre tid. Eller no sånt. Men det va huset vi snakka om.

 

Vi bor førr tida hos svigers :O  Se der- tidenes bloggkilde tenke dokker.

 

Må dessverre bare drepe den forventninga med en gang. Både æ og gubben har truffe jackpot i foreldrelotteriet.

 Og svigers bor på hytta for tida.

 

Vi har altså mollkosa oss i Skjomen i over ei uka. Kommer mer om det seinere, vente celebert besøk i morra og vil ikke skape førr store forhåpninge....

Nokka skaderapport må åsså vente, førr vi forlate ikke åstedet før i morra kveld. Men æ kan fortelle at stillinga e foreløpig Thea/Hedda - bestemors pyntegjenstanda 1-0.

Ja, det e nemlig litt stressanes å ikke bo i egen heim med knoll og tott... Meget mulig det kommer en bloggpost om det å!

 

Sku egentlig bare si hei! Stay tuned! Det ryktes om et sinnsykt travel høst, så det her kan bli veldig bra! Førr bloggen!

 

 

 

 
Snikpiik - dagens utflukt

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits