Ståkk domm

Æ elske ungan mine!

"Pappa nu e det din tur å vaske!"

Toåringen e akkurat ferdig med middagen og har tydeligvis reflektert over arbeidsdelinga. Mora blei sykt fornøyd. Førr selv om ho måtte ta oppvasken som vanlig e det e tanken som telle. Og førr å ikke snakke om at snuppa e nokka reflektert å akkurat ha fylt to!

Men om æ blir forundra over toåringen sine taleevna og reflekterte øyeblikk forundres æ like mye over mi STÅKK DOMME bikkje. Illustrasjon nedenfor.

Ser du den? Ho fant den ho å. Til slutt.

 

Ellers blomstre søskenkjærligheten. Innimella. Det går litt opp og ned merkelig nok.

Kveldsstell. Tilbyr hverandre å holde hånda til den som e "offer" for negleklippinga. Så søt, dokker ane ikke. Et nanosekund etter kjede den omsorgsfulle søstra sæ og dryle hårbørsten i panna på ho som allerede anser sæ som torturoffer. Tredje verdenskrig i anmarsj. Mora si skriking bidrar ikke nevneverdig til freden. Pappaen kommer og redde hele dagen med si maskuline fremtoning.

Hold hender støtt og stadig - mammahjerte smelt

 

 Lillesnupp gjør mæ stadig stolt. Sett frem skoa til mora. Selv om formen e shabby og æ må gå for Converse fremfor høyhælan - e æ ikke mindre takknemlig og stolt! The girl knows her shoes!

 

Æ e altså her. Det e bare den verste uka ever i året å være revisor. Men 30 juni e kaoset over. Gu kor æ ser frem til det. Førr å overleve har æ altså bevilga mæ bloggfri i det siste. Det går nemlig an når man ikke får betalt for å blogge! Her gjelde det å se lyspunktan skjønne dokker!

Æ har altså lufta mæ lamme konsulentgjengen som fant det for godt å gå ut og feire at det har gått bra med Trine bak roret, æ har handla mæ nye sko, gått på rollerblades og føttern har måtta bære kroppen min opp slalombakken opptil flere gang, godt hjulpet av gordon settern i trekk og venninna mi som turleder.

Snart ferie. Det gledes!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits