Spiring og propping

"Mamma koffer vanne du ikke blomstern dine?" Mine blomster liksom. Legg merke til det. Kunne det ikke være pappaen sine blomster?

"Æ treng ikke vanne dem. Dem e av plastikk, akkurat sånn som lekan dine!"

"Koffer har du ikke ÅRNTLI blomster? Det har ho bæstemor!"

"Førrdi æ e en skam førr familien!"

"En kam? Mamma ka e en kam?"

"Gløm det!"

"Hvis man har årntlie blomster i vinduet kommer bare ho lillesøster og knuse dem i TUSEN bita!"

Diskusjon ferdig. Og nei, man sku ikke tru at æ va i slekt med ho mor (verdens beste mormor). Som for øvrig bruke å stikke fingran i pottan hos ho mamma og påpeke de tørre forholdan. Av og til stikk ho i potta til en plastikkblomster  åsså. Førr sikkerhets skyld.

 

Det synges. Og det ropes.

Kveldsstell. Tid for bleieskift. Og snuppen e jo bare så SØT i lag.

Lillesøster ligg på rygg. Klar for ærendet. Storesøster "ska æ holde dæ i handa?" "JA!" kvittere lillesøster. Det her e faktisk nokka dem bruke å gjøre under andre utrivelig seansa som negelklipping.

Det går smertefritt i fem sekund. Før storesøster kjede sæ. Bare MÅ erte sæ. Tar sutta ut av munnen på lillesøster, peive i været og svupp inn i munnen hennes igjen.

Gjentar seansen. Ørten ganga. Lillesøster hyle i protest. Mora brøle. "Kutt ut det der!"

Situasjonen roe sæ og dem hold hender igjen.

Denna gangen vare freden i tre sekunda.

 "Ska æ proppe dæ på magen?"

"Nu har du med å hålle kjæft og roe dæ ned!"

 

Ellers kan æ melde om herslig kosli stemning i det nye VM-studioet vårres. Hele familien i senga. Gubben og sine fem jente. Heldig fyr!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits