I hundehuset

Krisen har eskalert. Vi snakke rød sone. Full beredskap.

Mens ho fotbalfrue e på sponsa cruise e æ i hundehuset.

 

Nokka oppmerksomhet kan æ se langt etter.

 

Dokker skjønne. Det blei svart. Bekksvart i stua. TV'n blacka ut. Ikke snestorm å se engang. Og det e fotballVM.

K.R.I.S.E¨

Altså vi har en tv til i huset. På soverommet. Åsså kjent som grunnen at æ får lokka gubben inn i senga mens æ enda e våken.

Så æ så liksom ikke problemet. T.A.B.B.E

Gubben e stressa. "Ka vi ska gjøre med den der TV'n?" "Neeei, æ tenkte vi ikke sku gjøre nånting. Kjøpe en ny en til  høsten kanskje"

G.E.N.E.R.A.L.T.A.B.B.E

I.D.I.O.T

Selv æ har ikke ord for å beskrive det blikket han sendte mæ da.

 

Tydelig at den der tanken min at han kunne jo bare se på fotballVM i senga utgikk fullstendig. Og æ som tenkte det kunne være koselig. Æ har jo minst tre andre alternative skjerma å se Netflix på enn den der TV'n. Så kunne vi oppholde oss i samme rom i det minste. Pauseunderholdning kunne æ å stille med.

Men nei.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits