Krisemøte i NATO

 

 

Krisemøte i NATO. La mæ naken inntil gubben i natt, og han sovna! What?

Kem bryr sæ om at klokka va fem og han bare hadde sove en time i løpet av natta. Ta det som et kompliment at han blei så avslappa at han endelig fikk sove? E du teit? Han SOVNA!

Vet ikke ka æ ska gjøre. Trur det e større sannsynlighet for at æ klare å etterligne ho Minni Mus enn ho Marilyn Monroe.Ka dokker syns?

 

 

Vil dokker vite ka vi styre med de dagan vi har det herslig koslig å?

Lørdag. "Familiedag"

 

Kom oss avgårde på Villmarksmessa. Vi e tro mot A4-stempelet. og følge saueflokken.

Bonusen va at vi fikk vært lamme både venna og familie. Storesnupp fikk snekra sæ ei fuglekasse lamme gudfar, befant sæ plutselig oppå en ponni igjen, og tatt zip line mens ho klora sæ fast i kompisen sin. Zip line taulina taubanen eller ka farsken du kalle det kommer til å bli et jævla gnagsår uansett ka du kalle det. Det her bli et jævLI langt år til neste messe og mulighet til zip line.

Vi vurdere å mekke zip line fra tomta og ned til huset til mamma og pappa. Nån som e med?

Æ klare ikke et helt år med det maset. Det siste ho sa etter ho hadde sovna va : æ vil kjøre tauline!

Men fy flate kor artig det va å se kor artig de hadde det! #smelt

Direkte fra messa va det middag lamme svigers i Bjerkvik - hente bikkjen - bursdagsfeiring i Skjomen. Kunne sagt mye om den bursdagen, men det blir en anna dag ;)

Hjem. Fotballenke. Blogge. God natt.

 

Krisemøtet i NATO får æ ta en anna dag.Tilskueran så på han Lars Monsen altså

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits