Suging på høygir

Ka e det med mæ? Altså, hjernen min går på høygir. Tankan mine flyg hundre-og-seksti-tre ganga fortere rundt i hodet mitt enn æ klare å uttale dem.  Og æ kan prate bra fort æ! Bare spør....alle!

Koffer kunne ikke det her slå ut i en superduperhyper høy IQ? Som finn på smarte ting og vinn nobelprisen og redde verden og sånt.  I stedet for en hjerne som finn ut at det e en kjempeide å blogge om de tre kvarteran på morran der æ spring truselaus rundt i første etasjen og prøve å koordinere familien ut av huset. Eller som av et legevaktbesøk trekk den konklusjonen at 2-sek e et jævli dåli kallenavn hvis du e mannfolk.

Kor æ tar det i fra? Trur æ må bynne med slektsforskning. Heller det enn å melde sæ til høyst eksperimentell hjerneforskning som enda e på forsøksstadiet. Syns du det va feigt? Husk på at æ e revisor. Eliminere risiko. Trygghet. Slektsforskning it is!

Det strides. Delte meninge.  Det går fra "Du e god du!" til "du ekke god førr fem flate øre!" til "du e flink å skriv!" til "du ekke klok!" til "æ går å truselaus på morran" til "Trine da!"  Åh. Ho mamma skjæmmes sånn. Stakkars mamma.

Og at æ kan skryte og glede mæ over at bloggen min offisielt e omtalt som prevensjon. Jo, det kan æ love dokker at æ e stolt over.

Æ elske gullan vårres over alt på jord. Og dem e helt normale og gjennomsnittlige unga selv om æ mene at de e de flotteste skapningan  på jord. Akkurat sånn som det skal være. Men ærlig talt, småbarnsforeldretilværelsen e en godtebutikk av tragikomiske situasjona som e grobunn for frustrasjona som får dæ til å ville stange hodet i veggen. Før du i neste øyeblikk får en nesekos og kjenne hjertet ditt smelte på innsida av kroppen.

Helt normalt. Ting e akkurat sånn som dem skal være.

 Det e bare det at gubben va så uheldig å gifte sæ med ei hvis hjerne går på høygir og sug til sæ mange av de her situasjonan og må SKRIVE om det førr å utagere. Koffer kunne æ ikke.... gjøre nå anna heller? Som å squatte så æ får ei sprettrumpe gubben ikke kan motstå? Eller vaske klær og stryke skjorten til gubben? Eller male ferdig huset?

Æ bare lure.

Ja. Ka skjer? Fredag i dag. Fancyfriday. Skjørt og semi-hæla. Må fikse mæ en fotovegg med spotlights så æ kan bynne å ta skikkelige selfies med dagens outfit og greier.

Åsså har gubben invitert mæ til sengs. Aleina. "Æ har kobla tilbake igjen der inne så nu ska du bare ligge i senga og se så mye på tv du bare vil!"

Jess. Tilbudet om senga førr mæ sjøl inkludert egen tv gjelde visst en hel måned. Fotball-VM. Eneste relasjonen æ har til det e at han der hyperberømte tremenningen min Ray-Kay som æ ikke skal skryte på mæ at æ nångang har hilst på engang har laga musikkvideoen til vm-sangen til ho der unge blondina Ade-ett-eller-anna. Æ må forresten se den. Støtte slekta.

Åh. Koffer kunne æ ikke fått sånner evna heller? Har dokker sett korsn han bor? Han bor i LA med et sånn der svømmebasseng som forsvinn ut i lufta. Dokker skjønne ka æ mene?

Men det va fotball og Fotball-VM ja. Æ ser frem til en måned i ensomhet. Og i gårkveld kobla æ plutselig koffer gubben plutselig va så entusiastisk og oppmuntranes når æ sa at æ måtte få fart på bloggen igjen. Han pleie ikke å klage, men han har ikke vært nå direkte støttespiller heller. Merkelig nok.

Nu e konsulenten så sliten etter ei uke med manneinfluensa og dødstrusla og rapportering på målekortet at ho ikke engang klare  være ergelig for at det her ikke blei det hysterisk morsomme blogginnlegget æ hadde klart i hodet mitt kvart over seks i morrest.

Det forsvant imella TRI rate, back log og vvo i dag.

Men heldige mæ har jo senga førr mæ sjøl! Helt til halv ett når første snupp kommer, og neste snupp kommer halv fire og æ våkne igjen halv seks etter ei vakenatt (ja, vake. man sov ikke når man e blitt mamma, man bare vake) med stiv nakke etter nok ei natt på tverke og bleierumpe i ansiktet og ei lita tå i naveln.

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits