En-to-tre buksa ned

Nesten egentid i dag å. Innom sykehuset for konsultasjon. Men det va før æ henta kidsn i barnehagen, så det telles ikke.

Inn til legen. Kor det går? På gebrokkent norsk såklart. Narvik sykehus fremstår som en magnet for utenlandske lega. Når det skal være sagt va det et godt forståelig gebrokkent norsk. Og en kompetent lege.

Det va de her mageknipan æ hadde i vinter. Forklare status. Og til svar kommer det nån setninge æ aldri hadde forventa. "Det finnes en app for det!" Åh! Fantastisk!

Tenk å få beskjed fra legen om at "det finnes en app for det!"

Håpe det kan finnes opp en app som kurere kreft og andre styggedomma.

I mellatida får æ nøye mæ med denna. Appen va visst en bra guide over matvara som man burde moderere sæ med. Æ kan meske mæ med loff! Her skal det loffes! Fiber e visst verste sort. Heldig med den. Æ hate sånn der sunne mørkebrune frø-brød. Fisj og æsj.

Nokka anna som skjedde når æ gikk inn døra fikk mæ til å være takknemlig over at æ ikke e en rikskjent blogger. Eller lokalkjent omså. Altså, æ har jo nesten hatt manneinfluensa denna uka og dermed kledd mæ for å matche formen. Shabby form betyr baggy bukse. Og høyhælan e parkert.

Og nu vet æ ikke. Men æ HÅPE at den godt voksne gubben som gikk bak mæ og kauka "Hei! Du! Du miste buksa! Haha! E det på mote nu eller? Ser dokker! Buksa e på vei av!" hadde promille. Eller va påvirka av kraftige medisina. Veldig kraftige medisina.

For det første. Buksa va på ingen måte på vei av. Altså æ kan da beherske mæ. Har ikke for vane å kle av mæ så snart æ går inn døra til et sykehus. Og ikke hadde æ fått nån klaga på jobb heller. Selv om den ene sprekingen der foreslo han kunne ta ned selan på sykkelshortsen så vi kunne gå rundt og matche resten av dagen. Æ ba han gå og ta sæ en dusj heller. Aleina.

Men det va den der kaukanes gubben. Som ikke har peiling på mote.

Det e mulig han lot sæ forvirre at æ gikk med snekkerbukse (selebukse) og lot selan henge ned. Men allikavel. Seriøst.

Og tenk hvis æ hadde vært lokalkjendis. Kjent for den "truselause" bloggen. Ka tru alle hadde tenkt da når de hørte den der gamle gubben kauke..... Mhm....Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Riverhill

Riverhill

29, Narvik

Trine har feira sin første 29-årsdag. Full av fanteri og fjas og vas som oppstår i frustrasjonen man kommer over som småbarnsmor, kjærring og en seriøs fulltidsjobb i tillegg til et fulltids siviløkonomstudie. Nokka som står her e sant. Nokka e litt sant. Og nokka e fullstendig tatt ut av sammenheng og spunne avgårde til nokka fanteri. Copy-right-paste Riverhill. Legg gjerne igjen en kommentar! Rive kjeft ? Send til trinemosling(a)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits